9780241302149

The Science Of Spice

Dr. Stuart Farrimond
Onlayn sifarişlərə 20% endirim
Tarixçə: dan 01.05.2023
43.12 
53.90  -20%
Mövcuddur

Çatdırılma haqqında

Bakı şəhəri üçün təxmini müddət və qiymətlər.

Mağazadan təhvil alma — pulsuz.
Kuryer ilə — operator təsdiqindən sonra 24 saat ərzində. 30 AZN və yuxarı sifarişlərdə — pulsuz.
Bölgələrə çatdırılma 3-5 iş günü ərzində.
Endirim 20%
Break new ground with this spice book like no other, from TV personality, food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Taking the periodic table of spices as a starting point, explore the science behind the art of making incredible spice blends and how the flavour compounds within spices work together to create exciting layers of flavour and new sensations. This is the perfect cookbook for curious cooks and adventurous foodies. Spice profiles - organised by their dominant flavour compound - showcase the world's top spices, with recipe ideas, information on how to buy, use, and store, and more in-depth science to help you release the flavours and make your own spice connections. There is also a selection of recipes using innovative spice blends, based on the new spice science, designed to brighten your palate and inspire your own culinary adventures. If you've ever wondered what to do with that unloved jar of sumac, why some spices taste stronger than others, or how to make your own personal gar
Cild
Hardcover
Dil
ENG
Müəllif
Dr. Stuart Farrimond
Nəşriyyat
Dk
Səhifə sayı
99

Hələki rəy yoxdur